Μαρία Κάσσου: «Λατρεύω να τρέχω σε αυτό τον αγώνα»

 Runbeat Team   10:17 13-11-2022  

Μαρία Κάσσου: «Λατρεύω να τρέχω σε αυτό τον αγώνα»


Απόλυτα ικανοποιημένη από την επίδοση και την πρωτιά στα 5χλμ του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου δήλωσε η μεγάλη νικήτρια, Μαρία Κάσσου.

Η 19χρονη αθλήτρια έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα παρά το νεαρό της ηλικίας της και όλα δείχνουν ότι το μέλλον της ανήκει.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά η αθλήτρια του Παναξιακού, «είμαι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το ότι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Λατρεύω να τρέχω σε αυτόν τον αγώνα, λόγω της ξεχωριστής ατμόσφαιρας που έχει. Ο κόσμος μάς δίνει απίστευτη δύναμη. Ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα στη διάρκεια της διαδρομής. Θέλω να συμμετέχω κάθε χρόνο στον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενη για το γκρουπ μας, το γκρουπ του Σταύρου Καρρέ που πάει εξαιρετικά, σε αυτή τη διοργάνωση».

Η Μπάλα Ντενίσα που τερμάτισε δεύτερη τόνισε από την πλευρά της: «Με ενθουσιάζει αυτός ο αγώνας. Περνάω πολύ ωραία. Σήμερα ο καιρός ήταν πολύ καλός και είχαμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Με τη βοήθεια του ΣΕΓΑΣ κάναμε προετοιμασία στο Καρπενήσι και αυτός ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την καλή παρουσία μας. Πάντως, όσο χάλια κι αν νιώθεις αυτόν τον αγώνα δεν γίνεται να τον χάσεις, λόγω της ατμόσφαιράς του».

Η τρίτη Ειρήνη Τσουπάκη τέλος είπε: «Είναι η πρώτη συμμετοχή μου στα 5χλμ, χθες αγωνίστηκα στα 10 χλμ και δεν ήμουν σίγουρη αν θα κατέβαινα και στα 5χλμ. Όμως με συνεπήρε τόσο πολύ ο κόσμος και οι εθελοντές στον πρώτο αγώνα που είπα αδύνατον να το χάσω. Πραγματικά αποτέλεσε ένα έξτρα κίνητρο».