Με μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται απόψε ο πρώτος νυχτερινός αγώνας Run Greece στη Λάρισα

 Runbeat Team   9:26 17-06-2023  

Με μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται απόψε ο πρώτος νυχτερινός αγώνας Run Greece στη Λάρισα


Όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο νυχτερινό αγώνα Run Greece που διεξάγεται σήμερα Σάββατο 17/6 στη Λάρισα.

Ο τελευταίος αγώνας του καλοκαιριού αποφασίστηκε να είναι για πρώτη φορά νυχτερινός και όλα δείχνουν ότι το πείραμα θα έχει επιτυχία καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Η κεντρική πλατεία της πόλης θα αποτελέσει χώρο εκκίνησης του αγώνα των 10 και 5 χιλιομέτρων, η έναρξη των οποίων έχει προγραμματιστεί στις 19.30 και τις 21.00 αντίστοιχα. Τόσο στο 10άρι όσο και στο 5άρι οι τερματισμοί θα είναι επίσης στην κεντρική πλατεία.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και παιδικό αγώνα 800 μέτρων για μαθητές Δ, Ε και ΣΤ τάξης Δημοτικού με αφετηρία μπροστά στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο μεγάλος χορηγός ERGO, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση οι δρομείς που δεν κατάφεραν να παραλάβουν τα νούμερα συμμετοχής χθες μπορούν να το κάνουν σήμερα από τις 10.00 έως τις 15.00 στο ΕΑΚ Λάρισας.

Ο αγώνας της Λάρισας είναι ο τελευταίος του καλοκαιριού, αφού η συνέχεα θα δοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά. Έπειτα θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη στις 24 Σεπτεμβρίου, με τους οποίους θα κλείσει η σειρά αγώνων για το 2023.