Με νέες διαδρομές ο 3ος Ορεινός Μαραθώνιος Υμηττού και ο 7ος Εύκλειος

 Runbeat Team   14:18 07-03-2023  

Με νέες διαδρομές ο 3ος Ορεινός Μαραθώνιος Υμηττού και ο 7ος Εύκλειος


Την Κυριακή 9 Απριλίου θα διεξαχθούν ο 3ος Υμηττός Marathon και ο 7ος Εύκλειος δρόμος. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας και χαμηλότερο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, την υποστήριξη του ΟΝΑΔΕΑ(Οργανισμός Νεολαίας κ Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης), την υποστήριξη του ΣΠΑΥ(Σύνδεσμος Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού) και την εθελοντική προσφορά των ομάδων Δασοπροστασίας των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κρωπίας, Ηλιούπολης, Βύρωνα, της Ε.ΔΑ.ΠΥ.Γ(Εθελοντική Δασοπροστασία Πυρόσβεση Γλυφάδας), της Ο.ΔΙ.Κ (Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων) και του Ε.Ο.Σ. Ηλιούπολης διοργανώνει:

“3ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON” με δύο διαδρομές:

"Σφηττία" 47 χλμ με θετική υψομετρική +2200 μ και 2 ITRA points

"Σέσι" 27 χλμ με θετική υψομετρική +1600 μ και 1 ITRA point

"7ος ΕΥΚΛΕΙΟΣ” με δύο διαδρομές:

8,5 χλμ με θετική υψομετρική +190 μ

15 χλμ με θετική υψομετρική +270 μ

Ταυτόχρονα με τον αγώνα της απόστασης 27χλμ, διοργανώνεται για δεύτερη φορά ο πρωτότυπος αγώνας 27 χιλιομέτρων plogging που οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται τόσο ως προς την κάλυψη της απόστασης αλλά ταυτόχρονα θα αξιολογηθούν με βάση το βάρος των απορριμμάτων που θα περισυλλέξουν στο μήκος της διαδρομής».

Οι εγγραφές άνοιξαν την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και θα κλείσουν την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ή νωρίτερα αν καλυφθεί το όριο των 250 συμμετοχών, ανά διαδρομή.