Με ρεκόρ συμμετοχών θα διεξαχθεί το Race For Autism Gr

 Runbeat Team   10:39 29-03-2024  

Με ρεκόρ συμμετοχών θα διεξαχθεί το Race For Autism Gr


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνας Race For Autism Gr την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου, τον οποίο διοργανώνει στο Καβούρι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Race For Autism Gr με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι υπήρξε sold out στις διαθέσιμες συμμετοχές καθώς οι εγγραφές έφτασαν τις 1500.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι στην αντίστοιχη διοργάνωση οι συμμετοχές ήταν 1200 και όλα δείχνουν ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος ευαισθητοποιείται πάνω στο θέμα του αυτισμού μετέχοντας ενεργά στην αθλητική αυτή διοργάνωση.

Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων έχει συνδεθεί με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό και στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει θεσμό.

Οδηγίες Συμμετοχής, όπως τις παρουσιάζει η οργανωτική επιτροπή:

«Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Race For Autism Gr 2024 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας, το Σάββατο 30 Μαρτίου 11:00-16:00 στην αίθουσα «Ιωνία» - Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα (παραπλεύρως Δημαρχείου).

Η γραμματεία για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, θα λειτουργήσει και την Κυριακή 31 Μαρτίου στο σημείο της εκκίνησης από τις 07:30 μέχρι τις 8:30 αυστηρά.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

Το e-mail με τον αριθμό συμμετοχής

Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής για άλλο συμμετέχοντα θα γίνεται με την επίδειξή του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής (είτε έντυπη είτε ηλεκτρονική μορφή) καθώς και με την ταυτότητα του (είτε έντυπη είτε ηλεκτρονική μορφή).

Στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού θα λειτουργήσει γκαρνταρόμπα από τις 08:30 π.μ., για την φύλαξη προσωπικών αντικειμένων (μην ξεχάσετε να κολλήσετε τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε στον φάκελο σας πάνω στην τσάντα σας).

Στο σημείο της εκκίνησης και τερματισμού θα υπάρχουν χημικές τουαλέτες αλλά και τουαλέτα ΑΜΕΑ στο κατάστημα Τρύπια Βάρκα.

Υπάρχει διαθέσιμος ελεύθερος χώρος parking επί της οδού Λητούς (parking αεροπορίας).

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στις 31 Μαρτίου στην Παραλία Καβουρίου, στη Βουλιαγμένη, να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία».