Με σημαντικά μηνύματα στις 2 Απριλίου ο αγώνας Race For Autism Gr

 Runbeat Team   10:44 23-03-2022  

Με σημαντικά μηνύματα στις 2 Απριλίου ο αγώνας Race For Autism Gr


Ένας αγώνας που θέλει να περάσει πολύ σημαντικά μηνύματα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Απριλίου στο μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής, το Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης.

Το Race For Autism Gr πραγματοποιήθηκε πέρυσι σε Virtual μορφή προσελκύοντας περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Φέτος επανέρχεται στην κανονική του μορφή με στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να περάσει το μήνυμα της αποδοχής των ατόμων με αυτισμό.

 

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν ένας αγώνας 5 και ένας 10 χιλιομέτρων με διοργανώτρια την ΑΜΚΕ Race for Autism Gr ενώ είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» καθώς και του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Την τεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία All About Running.

Η προκήρυξη αναφέρει:

«Ημερομηνία διεξαγωγής:

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Αποστάσεις αγώνα: 10 & 5 χλμ.

Πρόγραμμα αγώνα:

Λειτουργία Γραμματείας: 07:30 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ.: 09:00 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.: 10:45 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 12ετών για τα 5 χλμ. και άνω των 16 ετών για τα 10 χλμ., οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που πρόκειται για ανήλικους) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Επιπλέον θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 90 λεπτά για τον αγώνα των 10 χλμ. και 60 λεπτά για τον αγώνα των 5 χλμ. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Περίοδος Εγγραφών - Όριο Εγγραφών:

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Ο Αγώνας έχει όριο συνολικά τις 1.000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών-πληρωμών.

Τρόπος Εγγραφής:

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

Το πακέτα συμμετοχής περιλαμβάνει:

• Τον αριθμόσυμμετοχής και παραμάνες

• Chip χρονομέτρησης

• Αναμνηστικό μετάλλιο

• Υδροδοσία

• Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

• Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

• Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

• Αναμνηστικό Τεχνικό T-shirt

Κόστος Συμμετοχής: 15€ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%).

Το κόστος περιλαμβάνει επίσης το επίσημο τεχνικό t-shirt της διοργάνωσης.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΑΜΚΕ Race For Autism Gr

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους την Παρασκευή 1 Απριλίου καθώς και το Σάββατο 2 Απριλίου από την γραμματεία πριν τον αγώνα.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

• Το Email με τον αριθμό συμμετοχής

• Ταυτότητα ή Διαβατήριο

• Πιστοποιητικό πλήρους Εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ

Όροι συμμετοχής:

- Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

- Διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ και αποδέχονται να το επιδείξουν στους διοργανωτές οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί.

- Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

- Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.

- Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη απαίτηση.

- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

- Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής» , δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

- Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

- Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης, οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει ο διοργανωτής. Αν η διοργάνωση δεν πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία εντός του 2022, τότε θα κρατηθεί 5€ για κάθε συμμετοχή για διαχειριστικά έξοδα και θα επιστραφούν τα υπόλοιπα 10€ από το κόστος συμμετοχής.

- Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση».