Με τέσσερις αθλήτριες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην η Ελλάδα

 Runbeat Team   15:32 23-03-2021  

Με τέσσερις αθλήτριες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην η Ελλάδα


Τέσσερις αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 27/3 στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα με τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν οι Παναγιώτα Τσινοπούλου (ΓΣ Βέλος Παλαιού Φαλήρου), Χριστίνα Παπαδοπούλου (Πανελλήνιος ΓΣ), Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) και Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή).

 

Οι τέσσερις Ελληνίδες αθλήτριες έχουν υψηλούς στόχους και θα αγωνιστούν στην πλειοψηφία τους στα 20χλμ. βάδην.

Οι Όλγα Φιάσκα και Κυριακή Φιλτισάκου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στη Πανελλήνιο με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με την Φιάσκα να σημειώνει 1.36.53 στα 20χλμ. βάδην και τη Φιλτισάκου 2.55.15 στα 35χλμ. βάδην.

Η Τσινοπούλου θέλει να επιβεβαιώσει τους χρόνους της και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς βρίσκεται στην 55η θέση του ολυμπιακού ράνκινγκ στο σύνολο των 60 αθλητριών που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Η έμπειρη αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 1.31.39 από την περσινή σεζόν, επίδοση που θα επιδιώξει να προσεγγίσει. Να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ θα επιδιώξει και η Παπαδοπούλου.