Μελέτογλου: «Πάμε δυνατά για ό, τι καλύτερο»

 Runbeat Team   15:46 20-06-2023  

Μελέτογλου: «Πάμε δυνατά για ό, τι καλύτερο»


Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας έφτασε στην Σιλέσια της Πολωνίας το μεσημέρι της Τρίτης (20/06). Η Ελλάδα θα ξεκινήσει την Παρασκευή (23/6) την προσπάθειά της στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων. 

Η ελληνική ομάδα έχει στη σύνθεση της όλους τους κορυφαίους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες και στόχος είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία. Το έργο αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι όμως όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έχουν ταξιδέψει στην Πολωνία, προκειμένου να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

 

«Αυτό που ζητάμε και θέλουμε από τους αθλητές και αθλήτριες μας είναι να είναι κοντά στις επιδόσεις τους», τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και συνέχισε:

«Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην ομάδα όσον αφορά στην παραμονή μας στην Α’ κατηγορία. Φαίνεται ότι οι πιο αδύναμες ομάδες είναι η Τουρκία και η Νορβηγία. Και μετά υπάρχουν χώρες όπως η Ελλάδα, η Ελβετία, η Τσεχία και το Βέλγιο που θα παλέψουμε για την παραμονή. Είμαστε όμως όλοι κοντά! Θα παλέψουμε! Πάμε δυνατά για ότι καλύτερο».