Μετατέθηκε για τις 4 Ιουλίου το «1st Chios Hard Stone Trail 23km»

 Runbeat Team   11:03 23-03-2021  

Μετατέθηκε για τις 4 Ιουλίου το «1st Chios Hard Stone Trail 23km»


Μερικούς μήνες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος στη Χίο, αλλά και όσοι είχαν σκοπό να επισκεφτούν το νησί για τον αγώνα «Chios Hard Stone Trail 23km» και «Chios Fun Trail 5km» που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 18 Απριλίου.

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου Chiosrunning ως κύριος διοργανωτής, ο Δήμος Χίου, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Χίου που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης ανακοίνωσαν τη μετάθεση του αγώνα για τον Ιούλιο. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον Covid- 19 και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα σε όλη τη χώρα, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, εθελοντές και τους επισκέπτες μας και με σεβασμό στην αναγκαιότητα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας η οργανωτική επιτροπή του αγώνα αποφάσισε: Την μετάθεση της διοργάνωσης του «1st Chios Hard Stone Trail 23km» και «Chios Fun Trail 5 km», η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 σε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. Η νέα ημερομηνία θεωρείται ασφαλέστερη για όλους, ενώ θα ακολουθηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας που θα ορίζονται εκείνη την περίοδο από τον ΕΟΔΥ, καθώς και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πολιτείας.

Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους σε οποιοδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με E-mail στο [email protected] , προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 27/6/2021».