Mo Farah: «Νομίζω ότι την Κυριακή θα είναι ο τελευταίος μου μαραθώνιος» (Vid)

 Runbeat Team   15:03 21-04-2023  

Mo Farah: «Νομίζω ότι την Κυριακή θα είναι ο τελευταίος μου μαραθώνιος» (Vid)


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο μαραθώνιος του Λονδίνου την ερχόμενη Κυριακή, καθώς πολλοί κορυφαίοι αθλητές της απόστασης θα δώσουν το παρών στον αγώνα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Mo Farah, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι πιθανότατα αυτός θα είναι και ο τελευταίος του μαραθώνιος!





Μιλώντας συγκινημένος στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα, ο Mo Farah που πλέον είναι 40 ετών, τόνισε ότι το σώμα του δεν του επιτρέπει πλέον να είναι στο ίδιο επίπεδο με παλαιότερα, συνεπώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται για όσο μπορεί. Ο Σερ Μο έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

 

Όπως τόνισε ο ίδιος: «Όσο δεν έχω τραυματισμούς και μπορώ να κάνω την δουλειά, θα συνεχίσω. Αλλά το σώμα μου δεν μου το επιτρέπει, και νομίζω ότι την Κυριακή θα είναι ο τελευταίος μου μαραθώνιος. Για να είμαι ρεαλιστής, νομίζω ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μαραθώνιός μου. Όχι ο τελευταίος μου αγώνας, αλλά ο τελευταίος μου μαραθώνιος.

Για εμένα είναι αρκετά συναισθηματικό, γιατί θυμάμαι 13-14 ετών ήμουν εδώ και έβλεπα κορυφαίους αθλητές να τρέχουν. Θα προσπαθήσω να μη το σκέφτομαι, θέλω να τρέξω και ίσως μετά τον αγώνα υπάρξουν μερικά δάκρυα, ίσως είμαι συναισθηματικός».