Μόναχο 2022: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα αγωνιστεί και στα 20 χλμ. βάδην!

 Runbeat Team   14:59 19-08-2022  

Μόναχο 2022: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα αγωνιστεί και στα 20 χλμ. βάδην!


*Αποστολή Runbeat στο Μόναχο

Την απόφαση να αγωνιστεί και στα 20 χιλιόμετρα βάδην του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου πήρε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 χιλιόμετρα του αγωνίσματος, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νιώθει καλά σωματικά και αποφάσισε μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο, να πάρει μέρος στον αγώνα, κυρίως για να απολαύσει, δίχως κανένα άγχος, την συμμετοχή της στην απόσταση, αλλά έχοντας και επιδιώξεις.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα βρισκόταν ούτως ή άλλως στην γραμμή εκκίνησης, καθώς είχε δηλωθεί στη λίστα, συνεπώς εάν δεν ξεκινούσε στον αγώνα θα υπήρχε πρόστιμο. Η Ελληνίδα αθλήτρια όμως αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά για να απολαύσει την διαδρομή χωρίς άγχος, θέλοντας όμως και μία ακόμα διάκριση.

Η Ντρισμπιώτη διανύει εξαιρετική σεζόν, η οποία κορυφώθηκε πριν λίγα 24ωρα με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με την συναθλήτρια και φίλη της Χριστίνα Παπαδοπούλου, που ωστόσο τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, που δεν της επιτρέπει να κυνηγήσει τους χρόνους που θα ήθελε. Η αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα ανάλογο των δυνατοτήτων της.