Νέστορας Κολιός: «Κέρδισα το χειροκρότημα και με ικανοποίησε πολύ η επίδοση»

 Runbeat Team   10:25 13-11-2022  

Νέστορας Κολιός: «Κέρδισα το χειροκρότημα και με ικανοποίησε πολύ η επίδοση»


Σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, ο Νέστορας Κολιός πανηγύρισε τη νίκη στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Όπως τόνισε μετά τον αγώνα του ο 21χρονος δρομέας, «ήταν πάρα πολύ ωραία σήμερα. Είχα ξανατρέξει και πέρυσι αλλά λόγω κορονοϊού δεν είχε τόσο κόσμο. Φέτος, όμως, γνώρισα πολύ ωραία υποδοχή, ειδικά που τερμάτισα πρώτος που πάντα κερδίζει…λίγο περισσότερο χειροκρότημα. Με ικανοποίησε πολύ η επίδοση, ήταν ένα ρεκόρ για εμένα όμως δεν ήμασταν σε κατάσταση να πάμε να κυνηγήσουμε επιδόσεις αλλά ακολούθησα μία τακτική, με την οποία βέβαια βοήθησα και τους συναθλητές μου».

 

Ο δεύτερος Νίκος Σταμούλης είπε από την πλευρά του: «Ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Έχω τρέξει ξανά ακόμη μία φορά. Προσπάθησα στην αρχή για κάτι καλύτερο όμως είμαι ικανοποιημένος, ειδικά για την εποχή» και τρίτος ο Σέργιος Διακοστεφανής τόνισε: «Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, κάθε χρονιά σε αυτό τον αγώνα είναι απίστευτο το κλίμα στη διαδρομή. Ειδικά για εμάς που τρέχουμε στον στίβο δεν το ζούμε συχνά, γιατί δυστυχώς δεν έχει τέτοιο κοινό μέσα στα στάδια. Ήταν μοναδική ευκαιρία για εμένα σήμερα, αν και δεν ήταν αγώνας στόχος θεωρώ πως πήγε πολύ καλά και το χρονόμετρό μου λέει πως έχω κάνει 14 λεπτά και κάτι, ρεκόρ, οπότε νομίζω πήγε πολύ καλά»…