Νικήτρια σε ακόμα έναν αγώνα η εξαιρετική Μαρινάκου – Eπικράτησε και στα 5 χλμ. του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης!

 Runbeat Team   12:36 21-11-2021  

Νικήτρια σε ακόμα έναν αγώνα η εξαιρετική Μαρινάκου – Eπικράτησε και στα 5 χλμ. του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης!


Η Αναστασία Μαρινάκου έφτασε σε ακόμα μία νίκη μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό από τους τραυματισμούς που την είχαν ταλαιπωρήσει.

Μία εβδομάδα μετά τις νίκες της στα 5 και τα 10 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου της Αθήνας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων που έγινε στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης. Η Μαρινάκου τερμάτισε πρώτη με χρόνο 16:34, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της.

 

«Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, λόγω κάποιων τραυματισμών που είχα τα περασμένα χρόνια. Ευχαριστήθηκα πολύ τον αγώνα, η διαδρομή ήταν πάρα πολύ ωραία και εύχομαι η επόμενη χρονιά θα κυλήσει έτσι. Το κλίμα είναι πολύ ωραίο, ο κόσμος εμψυχώνει και αυτό είναι φανταστικό» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ η Αναστασία Μαρινάκου μετά τη νίκη της στον αγώνα.

Δεύτερη τερμάτισε η τρομερή, γεννημένη το 2004 αθλήτρια του Ηρακλή, Βασιλική Καλιμογιάννη με χρόνο 18:14, με την Αλεξάνδρα Περιστερα να τερματίζει στην τρίτη θέση με 19:42.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.