Γ. Καλαπόδης: «Το σώμα μου μου έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε. Τα κατάφερα»

 Runbeat Team   20:00 25-04-2024  

Γ. Καλαπόδης: «Το σώμα μου μου έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε. Τα κατάφερα»


Ο Γιώργος Καλαπόδης τερμάτισε στην δεύτερη θέση του μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης με χρόνο 2:25:49 που αποτελεί και νέο του ατομικό ρεκόρ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Σε ανάρτησή του στα social media, ο Έλληνας δρομέας έδειξε υπερήφανος για το νέο του ατομικό ρεκόρ, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νικητή του αγώνα, Φώτη Ζησιμόπουλο, και τον Κυριάκο Μπέη που πήρε την τρίτη θέση.

 

Όσα έγραψε ο Γιώργος Καλαπόδης:

«Ένα βέλος από την φαρέτρα μου έφυγε… βρήκε στόχο μια ατομική επίδοση 2:25:49’ είμαι χαρούμενος ικανοποιημένος που μπορώ και εκπληρώνω στόχους!

Ένας ακόμα τερματισμός σε μαραθώνιο αυτή την φορά νιώθω δυνατός και υγιής χωρίς να νιώθω την παραμικρή καταπόνηση…το σώμα μου μου έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε. Τα κατάφερα!

2η θέση γενικής.

Θέλω να σταθώ στον νικητή του αγώνα τον @zisimopoulosfotis που πραγματικά με ξάφνιασε με τον ρυθμό και την δύναμη του, με τράβηξε!

Μπράβο Φώτη είσαι σκληροπυρηνικός αθλητής.

Όμως πρέπει να πω και για τον τρίτο νικητή @kyriakos_beis Είσαι μαχητής με απεριόριστη τρέλα!Περάσαμε πολύ όμορφα.

Μπράβο Κυριακο!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου με στηρίζουν, χειροκροτούν την προσπάθεια μου. Είμαι τυχερός που πλαισιώνομαι από αυτούς.

Ο προπονητής μου Γιωργος Δουσης πάντα στο πλευρό μου με καθοδηγεί και με μαθαίνει πάντα το καλύτερο.

Τον ευχαριστώ για όλα

Ο νέος μου σύλλογος @athinodoros05 πραγματικά μετά από καιρό νιώθω ότι κάποιοι με εκτιμούν και πιστεύουν στην προσπάθεια μου.

Τέλος να ευχαριστήσω την διοργάνωση @atgm_thess

Που ακόμα μια φορά έκανε το καλύτερο για εμάς τους αθλητές και όλους τους αθλούμενους να ευχαριστηθούμε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια και τις επιδόσεις σε όλες τις αποστάσεις!»