Ο Δ. Αντωνάτος ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα της ημερίδας του ΣΕΦ με όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18 και κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος

 Runbeat Team   12:00 13-02-2022  

Ο Δ. Αντωνάτος ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα της ημερίδας του ΣΕΦ με όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18 και κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος


Ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών η δεύτερη ημερίδα κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο αθλητής που τράβηξε τα βλέμματα στα πρωινά αγωνίσματα ήταν ο Δημήτρης Αντωνάτος. Ο Αθλητής της ΓΕ Κεφαλληνίας ξεχώρισε με τη βολή του στα 18,93 μ. (5κ.), επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ, κορυφαία στον κόσμο στην κατηγορία του και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

 

Ο αθλητής είχε ατομικό ρεκόρ 18,71 μ. στον ανοιχτό και 18,57 μ. στον κλειστό, ενώ έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερες βολές, δεδομένο του ότι ακόμη κάνει πολλές αλλαγές στην τεχνική του.

«Τους τελευταίους έξι μήνες έχουμε γυρίσει την τεχνική του σε περιστροφική κίνηση. Ανταποκρίνεται πολύ καλά και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα. Ο Δημήτρης είναι ένας αθλητής που έχει μέλλον στο αγώνισμα και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που δε βιαζόμαστε. Κάθε χρονιά επικεντρωνόμαστε στο όργανο της κατηγορίας μας κι έτσι φέτος έχουμε ως στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ», είπε ο ένας εκ των δύο προπονητών του, Γρηγόρης Τζωρτζιάδης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η ημερίδα κλειστού στίβου θα συνεχιστεί αργά το απόγευμα.