Ο Jakob Ingebrigtsen θα κυνηγήσει τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο του 2023 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

 Runbeat Team   15:14 03-09-2022  

Ο Jakob Ingebrigtsen θα κυνηγήσει τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο του 2023 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!


Κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό φαίνεται πως θα επιχειρήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι το 2024 ο Jakob Ingebrigtsen, καθώς στόχος του είναι να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια! Όπως τόνισε πριν από λίγες ημέρες, στόχος του είναι να κάνει το «triple» στα 1.500, τα 5.000 και τα 10.000 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

 

Κάτι αντίστοιχο είχε σκοπό να επιδιώξει και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου που έγινε φέτος, όμως λόγω κορωνοϊού δεν κατάφερε να προκριθεί και στα τρία αγωνίσματα. Ο τρομερός Νορβηγός θα προσπαθήσει να κατακτήσει έξι χρυσά μετάλλια στις επόμενες δύο αυτές μεγάλες διοργανώσεις, με τον βαθμό δυσκολίας να είναι πολύ μεγάλος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ingebrigtsen θα κληθεί να αγωνιστεί πολλές φορές λόγω των προκριματικών γύρων και των ημιτελικών μέσα σε λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων, ενώ μάλιστα θα υπάρξουν και ημέρες που θα χρειαστεί να αγωνιστεί σε δύο δύσκολους αγώνες.

 

Θυμίζουμε ότι το ίδιο ακριβώς προσπάθησε να κάνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Siffan Hassan, όμως δεν το κατάφερε καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1.500 μέτρα, «χαλώντας» το «triple».