Ο Kiptum άφησε πίσω του μία σοκαρισμένη σύζυγο και δύο απαρηγόρητα παιδιά

 Runbeat Team   16:57 13-02-2024  

Ο Kiptum άφησε πίσω του μία σοκαρισμένη σύζυγο και δύο απαρηγόρητα παιδιά


Συντετριμμένη η σύζυγος του Kelvin Kiptum, Asenath Cheruto, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια και να προχωρήσει μπροστά για χάρη των δύο παιδιών της.

Η Asenath Cheruto μίλησε στο Nation Sport αναφέροντας το πόσο στοργικός και καλός οικογενειάρχης ήταν ο Kiptum, ενώ δήλωσε ότι είχε μεγάλα σχέδια για την οικογένειά του. «Είχαμε καλά σχέδια. Σχεδίαζε να με πάρει μαζί του για τον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ στις 14 Απριλίου φέτος», είπε η Cheruto, ενώ αποκάλυψε ότι στόχος του ήταν να σπάσει το φράγμα των 2 ωρών στον μαραθώνιο.

 

Θυμήθηκε τις τελευταίες στιγμές με τον σύζυγό της το πρωί του Σαββάτου πριν φύγει για προπόνηση στο στρατόπεδο Fluorspar, ενώ η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν την Κυριακή στις 8μ.μ., δηλαδή δύο ώρες πριν το δυστύχημα. Μάλιστα είχε υποσχεθεί στα παιδιά του ότι θα τους πάρει ρολόι για δώρο.

Μία υπόσχεση που μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν την ξύπνησε η πεθερά της για να την ενημερώσει ότι ο Kiptum είχε τροχαίο. Μαζί μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου τους ανακοινώθηκαν τα τραγικά νέα.