Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Α. Μαρινάκου - Αγωνίστηκε με πόνους σε όλο το σώμα στη Λιόν

 Runbeat Team   15:46 22-01-2022  

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Α. Μαρινάκου - Αγωνίστηκε με πόνους σε όλο το σώμα στη Λιόν


Η Αναστασία Μαρινάκου έκανε πρεμιέρα χθες (21/01) για το 2021, λαμβάνοντας μέρος στο meeting της Λιόν και τερματίζοντας στην 9η θέση στην πρώτη τελική σειρά στον αγώνα 3.000 μέτρων με χρόνο 9:34.32. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε η ίδια, καθώς σκόπευε σε καλύτερη επίδοση.

 

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αισθανόταν πόνους σε όλο της το σώμα την ημέρα του αγώνα, κάτι το οποίο όπως αποδείχθηκε αργότερα, ήταν σύμπτωμα κορωνοϊού. Η Αναστασία Μαρινάκου είναι πλέον και επίσημα θετική, όπως αναφέρει στο μήνυμά της, που μεταξύ άλλων αναφέρει «Εύχομαι όλο αυτό που περνάμε να τελειώσει σύντομα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο Instagram:

«Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμματίζουμε όσο προσπάθεια και αν έχουμε κάνει γι’ αυτό...

Χθες αγωνίστηκα στον πρώτο μου αγώνα για το 2022 στο International meeting de Lyon, με στόχο μια καλή επίδοση, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα, διότι από την προηγούμενη μέρα του αγώνα είχα έντονους πόνους στα πόδια μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο, υπέθεσα πως ήταν από την ταλαιπωρία του ταξιδιού, προσπάθησα να μην το σκέφτομαι για να μην με καταβάλει ψυχολογικά, να βγάλω όλες τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου για να μπορέσω να συγκεντρωθώ στον αγώνα μου.

Την ημέρα του αγώνα οι πόνοι έγιναν περισσότεροι σε όλο το σώμα. Σκέφτηκα πολλές φορές να μην μπω καν στον αγώνα διότι όσο πέρναγαν οι ώρες ένιωθα χειρότερα ή ακόμα και να εγκαταλείψω, άλλα έχω μάθει να αγωνίζομαι να δίνω το 100% του εαυτού μου και να παλεύω μέχρι το τέλος όποιο και είναι το αποτέλεσμα.

 

Μετά από τον αγώνα πλέον εξαντλημένη, αρχίζω να έχω όλα τα συμπτώματα του COVID-19 (καταρροή, μπούκωμα, εξάντληση, πονοκέφαλο, πονόλαιμο) πλέον και επίσημα θετική.

Εύχομαι όλο αυτό που περνάμε να τελειώσει σύντομα.

Αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί.

Να προσέχετε»