Ο κορυφαίος «λαγός» του κόσμου, Jake Smith έγινε επαγγελματίας δρομέας!

 Runbeat Team   20:11 25-11-2021  

Ο κορυφαίος «λαγός» του κόσμου, Jake Smith έγινε επαγγελματίας δρομέας!


Ένας εξαιρετικός αθλητής, που έχει αποδείξει πολλές φορές την αξία του μέσα από τις επιδόσεις και τα κατορθώματά του, ο Βρετανός Jake Smith έγινε επαγγελματίας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με αθλητική εταιρία.

Το 2021 είναι δίχως αμφιβολία η χρονιά της καθιέρωσης για τον Jake Smith, καθώς εκτός από απλός «λαγός», απέδειξε πως είναι και κάτι παραπάνω με τις τρομερές επιδόσεις του. Ενδεικτικά, ο Bashir Abdi που έσπασε το ευρωπαϊκό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο του Ρότερνταμ είχε την βοήθεια του Βρετανού, ο οποίος τα κατάφερε ως «λαγός» για ακόμα μία φορά περίφημα.

Ο νεαρός δρομέας που έχει ένα εντυπωσιακό προφίλ στο Strava, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Nike και πλέον δείχνει πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον, αφού θα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί περεταίρω και να πετύχει τους στόχους του.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου! Ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα για να εξελίξω τον εαυτό μου περισσότερο σαν αθλητής και να πετύχω τους μελλοντικούς μου στόχους» αναφέρει ο Smith σε ανάρτησή του.