Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Jacobs προκάλεσε τον Bolt σε φιλανθρωπικό αγώνα!

 Runbeat Team   15:10 24-11-2021  

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο Jacobs προκάλεσε τον Bolt σε φιλανθρωπικό αγώνα!


Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Usain Bolt σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την πεποίθησή του ότι θα κέρδιζε εάν δεν είχε αποσυρθεί, ο Ιταλός που εν τέλει πήρε τη «θέση» του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα, Lamont Marcell Jacobs προκάλεσε τον Τζαμαϊκανό σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Jacobs κάλεσε τον Bolt σε έναν αγώνα «capture the flag», γνωστό και ως «rubabandiera» στην Ιταλία, ενός παιχνιδιού που παίζεται από παιδιά στην χώρα, με όσους αγωνίζονται να προσπαθούν να τρέξουν για να πάρουν την σημαία της μίας ομάδας, η οποία βρίσκεται στην βάση της άλλης.

 

«Είσαι ο ήρωάς μου» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Jacobs, ενώ παρακάτω γράφει «Εάν όμως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κέρδιζες, είμαι μέσα για την πρόκληση». Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός σπρίντερ δεν έχει τρέξει σε άλλον επίσημο αγώνα από εκείνο των 9.80 δευτερολέπτων στον τελικό των 100 μέτρων στο Τόκιο, ενώ ο Bolt από την άλλη έχει αποσυρθεί, όμως έχει στην κατοχή του το παγκόσμιο ρεκόρ στην συγκεκριμένη απόσταση με 9.58 από το 2009.