Οδεύει ολοταχώς προς τη Σητεία ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης

 Runbeat Team   11:32 08-11-2023  

Οδεύει ολοταχώς προς τη Σητεία ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης


Το ταξίδι του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη προς τη Σητεία συνεχίζεται και πλέον ο προορισμός είναι πολύ κοντά.

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης διανυκτέρευσε χθες το βράδυ στη Νεάπολη και σήμερα το πρωί ξεκίνησε από το ακρωτήρι του Αφορισμένου για να διανύσει όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορεί πριν καταλήξει στον επόμενο σταθμό του για διανυκτέρευση.

Το ηθικό του παραμένει ακμαιότατο και ο στόχος του (να κολυμπήσει 250 χιλιόμετρο από τη Σούδα ως τη Σητεία) πιο εφικτός από ποτέ.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, όμως, συγκινεί και με το λόγο του και τα μηνύματα που θέλει να περάσει.

 

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook, «στη ζωή δεν θα σου χαριστεί τίποτα. Πρέπει να παλέψεις για όσα ονειρεύεσαι κι επιθυμείς, για τους ανθρώπους που θες δίπλα σου, για τη καριέρα που θες να χτίσεις, κι ό,τι άλλο είναι σημαντικό για σένα. Κι όταν το κατακτήσεις, να μην ξεχνάς από πού ξεκίνησες και τι προσπάθεια κατέβαλες για να φτάσεις εκεί που ονειρευόσουν. Να μένεις «ταπεινός» και να είσαι ευγνώμων.

Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται στη ζωή. Μην την απορρίπτεται από φόβο, δισταγμό, ντροπή ή για όποιον άλλο λόγο… Οι ευκαιρίες χάνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι για εσάς. Ιδίως όταν δεν έχουν τα κότσια να το πούνε μπροστά σας. Οι άλλοι πάντα θα έχουν κάτι να πουν ή θα δημιουργούν κάτι μόνο και μόνο για να σχολιάσουν. Ίσως κάτι λείπει από τη δική τους ζωή και δεν είναι ικανοποιημένοι.

Το μέλλον είναι μπροστά σας, τα όνειρα είναι μπροστά σας και τα όνειρα, όρια δεν έχουν».