Ολοκλήρωσε τον άθλο ο Παραολυμπιονίκης Χ. Ταϊγανίδης – Κολύμπησε από την μία άκρη της Κρήτης στην άλλη!

 Runbeat Team   17:56 09-11-2023  

Ολοκλήρωσε τον άθλο ο Παραολυμπιονίκης Χ. Ταϊγανίδης – Κολύμπησε από την μία άκρη της Κρήτης στην άλλη!


Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου τον άθλο του! Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης ξεκίνησε να κολυμπάει από το λιμάνι της Σούδας την 1η Νοεμβρίου με στόχο να φτάσει στη Σητεία, κάτι το οποίο κατάφερε σήμερα!

 

Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι του επεφύλασσαν μία ξεχωριστή υποδοχή, με την στιγμή να είναι άκρως συγκινητική. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολύμπησε 250 ναυτικά μίλια σε ανοιχτό πέλαγος αφιερώνοντας τον άθλο αυτόν στον θεσμό των σκύλων-οδηγών Ελλάδας για τους τυφλούς.

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του: “Σας ευχαριστώ για την θετική σας αγάπη που μου στέλνατε όλο αυτό το διάστημα, με τα μηνύματα σας, μου δίνατε κουράγιο και δύναμη σε κάθε χεριά, σε κάθε μέτρο…Ελπίζω όλη αυτή μου η προσπάθεια να σας έδωσε έστω και λίγο την δύναμη να πιστέψετε σε αυτό που φαίνεται «φαινομενικά αδύνατο ότι δεν γίνεται» στο τέλος, τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε ,να το θελήσουμε, και να πιστέψουμε στις δύναμης μας που έχουμε μέσα μας“.