Οι προφητικές δηλώσεις της Τατιάνας Γκούσιν που δεν τα παρατά και στοχεύει ολοένα και πιο ψηλά (vid)

 Runbeat Team   13:15 18-05-2023  

Οι προφητικές δηλώσεις της Τατιάνας Γκούσιν που δεν τα παρατά και στοχεύει ολοένα και πιο ψηλά (vid)


Προφητική αποδείχτηκε η Τατιάνα Γκούσιν σε δηλώσεις που έκανε προ δύο ημερών στο επίσημο κανάλι του ΣΕΓΑΣ και το οποίο δημοσίευσε σήμερα η Ομοσπονδία.

Η Ελληνίδα πρωταθήτρια του ύψους μίλησε για το πρόβλημα τραυματισμού που την ανάγκασε να μείνε εκτός στον κλειστό στίβο και για το γεγονός ότι πλέον αισθάνεται καλά και ότι περίμενε επιδόσεις πάνω από τα 1.90μ.

 

Επιβεβαιώθηκε περίτρανα χθες στο Filothei Women Gala, όπου σημείωσε ατομικό ρεκόρ ανοικτού στίβου με άλμα στα 1.92μ.

 «Θέλει πείσμα, υπομονή και τρέλα», είπε αρχικά η 29χρονη άλτρια του ύψους αναφερόμενη στην αποκατάσταση ενός τραυματισμού και συνεχίζοντας τόνισε: «Πάντα θέλω να αγωνίζομαι. Όταν άφησα τον κλειστό στίβο φέτος γιατί πονούσα υπερβολικά μου κακοφάνηκε».

«Το δυνατό μου χαρακτηριστικό είναι ότι δεν τα παρατάω. Αν βάλω έναν στόχο θα τον φέρω εις πέρας. Το δύσκολο είναι να πειστώ ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πέρυσι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ιωάννα (σ.σ. Σιώμου) μου είχε φάει τα αυτιά ότι μπορώ να μπω τελικό. Μια που μου το είπε, μια που το πίστεψα μια που το έκανα», συνεχίζει η Γκούσιν.

Η περσινή της είσοδο στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου και η 9η θέση που κατέλαβε της δίνει την ώθηση που χρειάζονταν σε σχέση με τις μεγάλες διοργανώσεις: «Κάθε φορά που περνάς ένα επίπεδο στον αθλητισμό μετά συνειδητοποιείς ότι ανήκεις εκεί. Όπως την πρώτη φορά που βγαίνεις σε ένα μίτινγκ και στην αρχή μπορεί να λες ώπα ώπα τι κάνω εδώ. Και μετά αγωνίζεσαι και βλέπεις ότι ανήκεις εκεί και νιώθεις άνετα. Πλέον ναι το βλέπω ότι ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πιο άνετος σαν αγώνας και διεκδικώ κάτι παραπάνω απλά και μόνο από τη συμμετοχή».

Όσο για τις επιδόσεις που περιμένει να βγάλει φέτος τόνισε: «Πέρυσι ήμουν στο 1.90μ. γιατί είχα 4 με 5 άλματα στα πόδια μου επειδή πονούσα. Φέτος έχω βγάλει μια προετοιμασία χωρίς πόνο θέλω να δω που μπορώ να φτάσω. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για πάνω από 1.90 μέτρα. Όποτε κι αν βγουν αυτά τα άλματα θα είμαι χαρούμενη».

* Η συνέντευξη της Τατιάνας Γκούσιν έγινε δύο ημέρες πριν από τον αγώνα της στο Filothei Women Gala

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο YouTube