Οι συμμετοχές και το πρόγραμμα της αυριανής ημερίδας στη Θεσσαλονίκη

 Runbeat Team   14:45 04-02-2022  

Οι συμμετοχές και το πρόγραμμα της αυριανής ημερίδας στη Θεσσαλονίκη


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η δεύτερη ημερίδα κλειστού στίβου που θα φιλοξενηθεί αύριο Σάββατο 5/2 στο προπονητήριο «Τασούλα Κελεσίδου» στους Αμπελοκήπους της Θεσσαλονίκης.

 Οι συμμετοχές, σύμφωνα με τη λίστα που έχει ανακοινωθεί, είναι πολλές από αθλητές και αθλήτριες της Βόρειας Ελλάδας που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους πριν τις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς.

 

Μεταξύ των δηλωθέντων βρίσκονται και αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών όπως στα 60μ. η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣ Αλέξανδρος), ο Θεόδωρος Βροντινός (ΠΑΟΚ), ο Μιχάλης Παππάς (ΑΣ Αλέξαννδρος), ο Μιχάλης Κιάφας (και 60μ εμπόδια, ΑΣ Αλέξανδρος) και στο επί κοντώ ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) και πολλοί ακόμη.

Οι διοργανωτές ολοκλήρωσαν τις λίστες συμμετοχής και σύμφωνα με αυτές προέκυψε νέο ωρολόγιο πρόγραμμα. Σύμφωνα με αυτό οι αγώνες αρχίζουν το πρωί στις 10.30 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15:30. Επίσης καθορίστηκαν τα διαδοχικά ύψη στα άλματα ύψους και επί κοντώ ενώ γνωστοποιήθηκαν και οι λεπτομέρειες για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ που έχει εγκριθεί από την πολιτεία.

Για τις λίστες συμμετοχών, το αναλυτικό πρόγραμμα, τα ύψη στα άλματα ύψους και επί κοντώ και το υγειονομικό πρωτόκολλο πατήστε ΕΔΩ.