Ολοκληρώνονται στις 22/11 οι εγγραφές στον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

 Runbeat Team   13:12 19-11-2022  

Ολοκληρώνονται στις 22/11 οι εγγραφές στον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας


Περιθώριο μέχρι την προσεχή Τρίτη 22 Νοεμβρίου έχουν οι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον 40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας απόστασης 10 χιλιομέτρων.

Την ευθύνη του αγώνα που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου έχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας σε συνδιοργάνωση με το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, ενώ τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10π.μ. από το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά (Ελληνικό, Αττική) και οι δρομείς θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά- Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα - οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή. Τερματισμός εντός του σταδίου του στίβου στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και να τερματίσουν σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην εξής διεύθυνση: https://www.myrace.gr/event/4575/registrations.html

Παράλληλα θα διεξαχθεί και Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 2 χλμ. για παιδιά, ο οποίος θα ξεκινήσει πέντε λεπτά αργότερα από αυτό των 10χλμ από το ίδιο σημείο.

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου (14:00 - 20:00) και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (12:00 – 19:00) στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι όροι συμμετοχής που έχουν θέσει οι διοργανωτές είναι οι εξής:

«1) Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιής για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

2) Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

3) Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους.

4) Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​5) Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

6) Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

7) Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας χρησιμοποιήσει τον αριθμό κάποιου άλλου θα ακυρώνεται και δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα αποτελέσματα.

8) Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

9) Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

10) Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση».