Π. Καραΐσκος: «Χαρούμενος για τη νίκη μου, το ήθελα πάρα πολύ γιατί έχασα τον Μαραθώνιο» (Vid)

 Runbeat Team   11:01 20-03-2022  

Π. Καραΐσκος: «Χαρούμενος για τη νίκη μου, το ήθελα πάρα πολύ γιατί έχασα τον Μαραθώνιο» (Vid)


Ο Παναγιώτης Καραΐσκος πέτυχε τον στόχο του στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τερματίζοντας στην πρώτη θέση από τους Έλληνες αθλητές με χρόνο 1:07:45, πίσω από τον Ρουμάνο Alexandru Corneschi που πήρε τη νίκη με 1:07:26.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, δήλωσε χαρούμενος για την τέταρτη νίκη του στον αγώνα, τονίζοντας ότι ήθελε πολύ αυτή την επίδοση καθώς είχε χάσει λόγω κορωνοϊού τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καραΐσκος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Χαρούμενος για την τέταρτη νίκη μου, η αλήθεια είναι ότι με ανησύχησε ο καιρός. Είχαμε βροχή, χιόνι, πολύ έντονο αέρα. Ευτυχώς, όμως, με βοήθησε ο νικητής του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας, ένας πολύ καλός αθλητής. Στα τελευταία 2-3 χιλιόμετρα προσπάθησα να κάνω μία επίθεση, όμως δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω. Πολύ δυνατός και μπράβο του»

Σχετικά με τη νίκη του και τους επόμενους στόχους του, τόνισε: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί έχασα τον Μαραθώνιο της Αθήνας λόγω κορωνοϊού και ήθελα πολύ να κερδίσω. Το ήθελα πάρα πολύ, έκανα και ρεκόρ διαδρομής. Ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας και είμαι σε καλό δρόμο. Τώρα θέλω να τρέξω έναν μαραθώνιο την άνοιξη, δεν έχω αποφασίσει ακόμα πότε ακριβώς».