Παπαμιχαήλ: Άδικο το σύστημα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   10:42 25-06-2024  

Παπαμιχαήλ: Άδικο το σύστημα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Για δύο θέσεις έχασαν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Πένυ Τσινοπούλου στη μικτή σκυταλοδρομία βάδην.

Οι δύο αθλητές συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο (22/6) στο μίτινγκ του Δουβλίνου, όπου σημείωσαν πανελλήνιο ρεκόρ Relay Mixed Walk" τερματίζοντας σε 3:05:08 τα 42.195 μέτρα, όμως αυτή η επίδοση δε στάθηκε αρκετή για να τους χαρίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Περήφανος για την προσπάθεια και απογοητευμένος από τον αποκλεισμό εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τόνισε:

«3η θέση στο meeting του Δουβλίνου, με μεγάλο Πανελλήνιο Ρεκόρ "Relay Mixed Walk" 42.195 με επίδοση 3.05.08, κατεβάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 5 λεπτά!!

Συγχαρητήρια στην συναθλήτρια, μου που παρά την πρώτη της εμφάνιση σε αυτήν την απόσταση, έδειξε ότι το αξίζαμε!

Αν και πετύχαμε μια πολύ καλή επίδοση που μας ανεβάζει ψηλά στην Παγκόσμια Κατάταξη, στο αγώνισμα της σκυτάλης μένουμε εκτός για δύο θέσεις καθώς μόνο μια θέση ήταν ανοιχτή για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σε ένα πολύ άδικο σύστημα πρόκρισης όπως έχει γίνει το φετινό στο αγώνισμα μας, (καθώς έχουν προκριθεί χώρες με χαμηλότερη επίδοση), είμαι περήφανος για τον αγώνα που δώσαμε!!

"Next stop" Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Βόλο!

..nothing is over yet..!!».