Παπαμιχαήλ: «Ήρθε η ώρα να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ - Η σκέψη μου στην Ελλάδα»

 Runbeat Team   19:11 07-08-2021  

Παπαμιχαήλ: «Ήρθε η ώρα να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ - Η σκέψη μου στην Ελλάδα»


Το δικό του απολογισμό για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο έκανε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ μέσω ανάρτησής του στα social media, με τον Έλληνα πρωταθλητή στο βάδην να τονίζει πως, " ήρθε η ώρα όμως να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ".

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του: "Πάλεψα πολύ.. με πολλούς παράγοντες αγωνιστικούς και μη.. με νύχια και με δόντια να κρατηθώ μπροστά σε όλα τα εμπόδια και τα έδωσα όλα σε αυτό το αγώνισμα.. η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντα όπως τα σχεδιάζουμε.. το σώμα μου κουράστηκε και δε με βοήθησε να κατακτήσω τον στόχο μου .. ήθελα η 3η συμμετοχή μου να ήταν και η καλύτερη και ν αποχαιρετούσα τα 50km με αξιοπρέπεια.. προσπάθησα για το καλύτερο.. . ήρθε η ώρα όμως να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ.. λυπάμαι αν σας απογοήτευσα. . πάλεψα μέχρι τέλους και το έκανα μέσα απ' την καρδιά μου..

Γνωρίζω πως αυτή τη στιγμή καίγεται το "σώμα" της χώρας μας.. εύχομαι να μην αφήσουμε να καεί και η "ψυχή" της.. ας μάθουμε απ' τα λάθη μας και μέσα απ' τις στάχτες να "αναγεννηθει" ένα καλύτερο αύριο.. η σκέψη μου είναι στην Ελλάδα..

Σας ευχαριστώ όλους σας για τα υπέροχα μηνύματα".