Παπαμιχαήλ: «Υπερμαραθώνιος η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς – Παλεύω ασταμάτητα στα 35 μου»

 Runbeat Team   13:28 29-05-2024  

Παπαμιχαήλ: «Υπερμαραθώνιος η  πρόκριση για τους Ολυμπιακούς – Παλεύω ασταμάτητα στα 35 μου»


Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έδωσε έναν ακόμα αγώνα σε υψηλό επίπεδο τερματίζοντας σε 1:22:16 σε μίτινγκ στη Σλοβακία και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στους 4ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, εκείνους στο Παρίσι. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας αθλητής του βάδην τόνισε ότι γνωρίζει πως η πρόκριση για το Παρίσι είναι κάτι που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο παλεύει για να το πετύχει με σκληρή δουλειά.

Όσα ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ:

«Ακόμη ένας αγώνας σε υψηλό επίπεδο... με χρόνο 1.22'.16" και 8η θέση

Γνωρίζοντας απο την προηγούμενη χρονιά ότι το 2024 θα είναι η πιο δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά... ήξερα πως η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι ένας υπερμαραθώνιος .

 

Την επόμενη εβδομάδα αγωνίζομαι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και αυτός θα είναι ο 10ος αγώνας για μένα μέσα στην σεζόν.

Ένα νούμερο απαγορευτικό για έναν αθλητή αντοχής κυρίως γιατί δεν έχει υπάρξει περίοδος ξεκούρασης!

Είμαι περήφανος όμως, γιατί κόντρα σε αυτό το πολύ άδικο σύστημα πρόκρισης ..μέχρι στιγμής έχω σημειώσει δύο Πανελλήνια ρεκόρ και "αγγίζω" και πάλι τον καλύτερο εαυτό μου!

Συνεχίζω να βρίσκομαι σε τροχιά πρόκρισης για την 4η συμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.. κόντρα σε όλες τις υπερδυνάμεις του αγωνίσματος μου .. στα 35 μου.. με σκληρή δουλειά, παλεύω ασταμάτητα να είμαι ανταγωνιστικός και να κανω αυτό που αγαπάω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστώ όσους συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα…»