Παράταση στις εγγραφές στο Run Greece της Πάτρας

 Runbeat Team   14:15 22-09-2021  

Παράταση στις εγγραφές στο Run Greece της Πάτρας


Λίγες ημέρες απομένουν για τη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού στην Πάτρα, τη διεξαγωγή του Run Greece.

Το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Αχαϊκής πόλης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της πόλης με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος/ Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και το Δήμο της Πάτρας και με μεγάλο χορηγό την ERGO

Μάλιστα οι διοργανωτές δίνουν μία παράταση στις εγγραφές καθώς όπως ανακοίνωσαν: «Οι διαδικτυακές εγγραφές για τη συμμετοχή αθλητών και αθλούμενων στον αγώνα των 5 και 10 χμ. του Run Greece Πάτρας ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 21/9/2021.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και δεν πρόλαβαν τις διαδικτυακές εγγραφές και πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής (εμβολιασμένοι και νοσήσαντες) έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τα γραφεία  της ΕΑΣ τηλ. : 2610 313138 και 2610 320203 για διευκρινίσεις σχετικά με τις δυνατότητες συμμετοχής στον αγώνα και παραλαβής υλικού συμμετοχής».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας των 10χλμ ανδρών-γυναικών θα ξεκινήσει στις 10π.μ. και ο αντίστοιχος των 5χλμ στις 11:30π.μ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έχουν οριστεί στην Πλατεία Γεωργίου Α’.

Όσον αφορά στις διαδρομές, για τα 5.000 μ. ισχύουν τα εξής: Εκκίνηση από κέντρο Πλατείας Γεωργίου Α΄, έξοδος από πλατεία διαγώνια αριστερά και είσοδος στην οδό Κορίνθου - Αγίας Σοφίας - Κωνσταντινουπόλεως - Μαιζώνος - περιμετρικά του κάτω μέρους της πλατείας Γεωργίου - Μαιζώνος - Παπαφλέσσα - Κορίνθου - περιμετρικά του επάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου και στροφή αριστερά για τερματισμό επί της πλατείας στο ίδιο σημείο που έγινε και η αφετηρία της κούρσας.

Για τα 10.000 μ. : Η ίδια διαδρομή δύο φορές συνεχόμενα.