Παρευρέθηκε και έτρεξε στο Olympus Marathon ο Λευτέρης Αυγενάκης (Vid)

 Runbeat Team   19:29 27-06-2021  

Παρευρέθηκε και έτρεξε στο Olympus Marathon ο Λευτέρης Αυγενάκης (Vid)


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συμμετείχε στον σημερινό αγώνα που έγινε στο πλαίσιο του Olympus Marathon, με όνομα «Στην Κόψη των Αετών», μια απόσταση 14χλμ, με εκκίνηση από τα Πριόνια, στις πηγές του Ενιπέα. Ο Αυγενάκης τερμάτισε με επιτυχία και σε καλό χρόνο, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Διοργάνωσης Άρη Νίκα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Olympus Marathon, δια του Προέδρου της, προσκάλεσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού να λάβει μέρος και στον επόμενο αγώνα, τον 18ο Olympus Marathon, αλλά στα 44 χιλιόμετρα.

 

Στον αγώνα «Στην Κόψη των Αετών» έλαβαν μέρος περίπου 300 δρομείς, με αυστηρότατη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε πολύ όμορφες διαδρομές. Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε μάλιστα συγχαρητήρια για την οργάνωση των αγώνων που διήρκησαν τρεις ημέρες, λέγοντας «Μπράβο και στη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλο και τα στελέχη του, καθώς η κοινωνία του Λιτοχώρου, του Δίου και των γύρω περιοχών καταφέρνει να συνδυάζει αθλητισμό, πολιτισμό και εναλλακτικό τουρισμό, εκπέμποντας σημαντικά μηνύματα γι’ αυτούς τους τομείς, αλλά και για την περιβαλλοντική προστασία του Ολύμπου».