«Πολύ δύσκολο να έχουμε γεμάτα στάδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

 Runbeat Team   15:31 30-04-2021  

«Πολύ δύσκολο να έχουμε γεμάτα στάδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες»


Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Thomas Bach μίλησε για την περίπτωση παρουσίας του κόσμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιαπωνία, με τα κρούσματα να έχουν εμφανίσει μεγάλη αύξηση και τα μέτρα να αλλάζουν διαρκώς, ο Bach είπε μεταξύ άλλων ότι οι διοργανωτές είναι έτοιμοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μειώσουν το ρίσκο μετάδοσης και να κάνουν όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και τους Ιάπωνες να αισθάνονται ασφαλείς.

 

«Η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων. Όχι μόνο για όσους συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τους ευγενικούς οικοδεσπότες μας, τον ιαπωνικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 4,5 εκατομμύρια εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε Ιάπωνες. Από την άλλη, έχουν πωληθεί περίπου 500 χιλιάδες εισιτήρια ανθρώπους εκτός Ιαπωνίας, στους οποίους όμως δεν θα επιτραπεί η είσοδος τελικά, συνεπώς θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ξεκινήσουν στις  23 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 8 Αυγούστου, ενώ οι Παραολυμπιακοί από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.