Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν Δεληγιάννη, Πολυχρονίου και Ρέτσα σε διοργανώσεις των ΗΠΑ

 Runbeat Team   13:55 01-04-2023  

Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν Δεληγιάννη, Πολυχρονίου και Ρέτσα σε διοργανώσεις των ΗΠΑ


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αγωνιστική δράση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να σημειώνουν καλές επιδόσεις επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Η Έλλη Δεληγιάννη αγωνίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στους αγώνες του Πανεπιστημίου της στο Στάνφορντ και κατέλαβε την 11η θέση στα 1.500 μ. με 4.21.74. Η 21χρονη στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυνηγήσει την πρόκριση και στο βασικό της αγώνισμα τα 800 μέτρα.

 

Στη διοργάνωση Florida Relays o Νικόλας Πολυχρονίου κατέλαβε την τέταρτη θέση στη σφυροβολία με 67,16 μ., μία εβδομάδα από το 68,45 μ., που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε η Αναστασία Ρέτσα, που ήταν δεύτερη στο επί κοντώ στην ίδια διοργάνωση με άλμα στα 4,18 μέτρα. Η αθλήτρια που ανήκει στην κατηγορία Κ23 κι έχει ήδη πετύχει το όριο για τη διοργάνωση της Φινλανδίας, πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ.