Προάγγελος του Ημιμαραθωνίου Αθήνας η Athens Half Marathon expo

 Runbeat Team   13:02 09-03-2022  

Προάγγελος του Ημιμαραθωνίου Αθήνας η Athens Half Marathon expo


Έντεκα μέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας που και φέτος θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων δρομέων της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου, ενώ οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Προάγγελος του Ημιμαραθωνίου θα αποτελέσει και φέτος η Athens Half Marathon expo, όπου δρομείς και φίλοι του αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε μία έκθεση που αφορά τον αθλητισμό και τα συνακόλουθά του.

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Η Athens Half Marathon expo θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου 2022 και θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο χώρο όπου θα χτυπά η «καρδιά» της διοργάνωσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ένας χώρος με τεράστια δυναμική, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, εύκολη πρόσβαση αλλά και κομβικό πολιτιστικό σημείο της πρωτεύουσας.

Φέτος παρουσιάζεται ανανεωμένη δίνοντας έμφαση σε θέματα που άπτονται του Αθλητισμού, της Υγείας, της Διατροφής αλλά και των Υπαίθριων Δραστηριοτήτων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις και προσελκύει ετησίως δρομείς από κάθε μέρος του κόσμου που επιθυμούν να γίνουν κομμάτι μιας μοναδικής αθλητικής και πολιτιστικής εμπειρίας.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η ATHENS HALF MARATHON expo και ετήσιο ραντεβού για τους λάτρεις του αθλητισμού, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό να γίνουν μέρος ενός σημαντικού αθλητικού γεγονότος.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων ως διοργανωτές αλλά και η Be-Best που συντονίζει την παραγωγή, στόχο έχουν την εξέλιξη του θεσμού της ATHENS HALF MARATHON expo σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού της έκθεσης. Μία σταθερά δυναμική παρουσία στον κλάδο των εμπορικών εκθέσεων που προσδοκά να δώσει ώθηση στις συμμετέχουσες εταιρείες αλλά και να καλύψει κάθε ζήτηση φιλοξενώντας τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου, διοργανώνοντας στοχευμένες συναντήσεις αλλά και διοργανώνοντας πρωτότυπες αθλητικές δράσεις, η ATHENS HALF MARATHON expo 2022 θα αποτελέσει ένα μοναδικό εμπορικό γεγονός που θα πλαισιώσει άψογα και θα συμπληρώσει ιδανικά τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Ωράριο λειτουργίας:

Πέμπτη: 17/03: 13.00-20.00

Παρασκευή:18/03: 10.00-20.00

Σάββατο:19/03: 10.00-20.00

Περισσότερες πληροφορίες: www.halfmarathonexpo.gr».