Προσφορές για τριήμερο στη Ρόδο με συμμετοχή στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο

 Runbeat Team   19:49 01-04-2024  

Προσφορές για τριήμερο στη Ρόδο με συμμετοχή στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο


Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πακέτο ταξιδιού και διαμονής στο νησί με συμμετοχή στον αγώνα των 5χλμ. για τις 21 Απριλίου που θα διεξαχθεί ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου.

Το πακέτο ξεκινά από 270 ευρώ και δίνει την ευκαιρία σε όλους, να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν την πανέμορφη Ρόδο σε συνδυασμό με την εμπειρία του αγώνα. Η αναχώρηση είναι για τις 18 Απριλίου,επιστροφή στις 21 Απριλίου και περιλαμβάνει:

Διαμονή σε 4* ξενοδοχείο

Καμπίνα δίκλινη με Blue Star

Μεταφορά απο λιμάνι σε ξενοδοχείο και επιστροφή

Ξενάγηση το Σάββατο 12.00-14.30 στην παλιά πόλη με επαγγελματία ξεναγό

Συμμετοχή το Σάββατο 20 Απριλίου στο Street party

Συμμετοχή στην Τελετή της Μαραθώνιας Φλόγας το Σάββατο 20 Απριλίου. Συμμετοχή στο περπάτημα των 5χλμ.

Υπάρχουν και διαφορετικές επιλογές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected]

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.grΣτον αγώνα θα τρέξει ο νικητής του Μαραθωνίου της Αθήνας Παναγιώτης Καραϊσκος και πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Eπίσης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Three Sixty Marketing, είναι ο χορηγός επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του αγώνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Three Sixty Marketing να στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά, ένα τόσο σπουδαίο project που αναδεικνύει τον πλούτο και την ομορφιά του νησιού μας. Το γεγονός ότι φέτος μετράμε 10 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Ρόδου, συνμπεριλαμβανομένου του πρώτου Virtual Run το 2021, αποδεικνύει την τόσο αξιοθαύμαστη προσπάθεια της προέδρου κας Μαριέτας Παπαβασιλείου και όλης της Οργανωτικής Επιτροπής καθώς και όλων των εθελοντών. Έχοντας πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την παγκόσμια δρομική κοινότητα, θεωρούμε καθήκον μας να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός της Ρόδου, μέσω της χορηγίας μας», ανέφερε ο Managing Partner της Three Sixty Marketing, Μιχάλης Ίκουτας.

Για τη συνεργασία με τη Three Sixty Marketing η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: «Η Three Sixty Marketing αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της μεγάλης χορηγικής οικογένειας του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου και στρατηγικό σύμμαχο της διοργάνωσης. Έχει συμβάλει στην εδραίωση του αγώνα με την στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική που έχει χαράξει από την πρώτη στιγμή και που ακολουθεί μέχρι σήμερα, αξιοποιώντας πάντα όλες τις σύγχρονες τάσεις του digital marketing. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε την Three Sixty Marketing για πέμπτη χρονιά κοντά μας. Είμαστε δε απολύτως βέβαιοι ότι η συμπόρευσή μας, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το brand και τη φήμη του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου».

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.