Πρωταθλητές Ελλάδας στον ορεινό δρόμο Φ. Ζησιμόπουλος και Χ. Γιαζιτζίδου

 Runbeat Team   13:37 09-04-2023  

Πρωταθλητές Ελλάδας στον ορεινό δρόμο Φ. Ζησιμόπουλος και Χ. Γιαζιτζίδου


Πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ο Φώτης Ζησιμόπουλος και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου, σε άνδρες και γυναίκες.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού δρόμου έγινε σήμερα στην πόλη της Δεσκάτης. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από τους δρομείς που ασχολούνται με τις συγκεκριμένες αποστάσεις. 

 

Ο Ζησιμόπουλος τερμάτισε στην πρώτη θέση στους άνδρες με χρόνο 1:58:41, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Εμμανουήλ Πουρίκας με χρόνο 2:00:58. Ο Θανάσης Παγουνάδης πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή του τερματίζοντας τρίτος στην Δεσκάτη με χρόνο 2:02:12.

Στις γυναίκες η ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Χριστίνα Γιαζιτζίδου ήταν πρώτη με 2:20:01. Ακολούθησαν οι Κωνσταντίνα Μποσκοπούλου με 2:23:16 και Δήμητρα Μπίκα με 2:26:12.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της διοργάνωσης πατώντας εδώ.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αγώνες έγιναν κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία ήταν χαμηλή, ενώ έπεφτε και χιονόνερο. Τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο το μέλος του συμβουλίου και εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Τασούλα Κελεσίδου, όσο και η β΄ειδική γραμματέας Βούλα Παχατουρίδου.