Run Greece Ηρακλείου: Εγγραφές και στα Super Market Χαλκιαδάκης

 Runbeat Team   16:53 23-09-2021  

Run Greece Ηρακλείου: Εγγραφές και στα Super Market Χαλκιαδάκης


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece του Ηρακλείου που είναι προγραμματισμένο για τις 17 Οκτωβρίου. Η απήχηση του κόσμου είναι μεγάλη, ενώ για όσους δεν μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα www.run-greece.gr υπάρχει μία επιπλέον επιλογή καθώς μπορούν να το κάνουν σε επιλεγμένα καταστήματα Super Market Χαλκιαδάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 μέχρι και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους (παραλαβή υλικών Σάββατο 16/10).

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν αναλάβει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου - Municipality of Heraklion. Μεγάλο χορηγό είναι η ERGO, ενώ καθοριστική είναι η συμβολή των τοπικών χορηγών, τα Super Market Χαλκιαδάκης και οι Minoan Lines S.A. Στη διεξαγωγή της διοργάνωσης βοηθούν επίσης ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών και τα ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα και Δωμάτια Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία» Experience Crete.