Σε 3 γκρουπ θα γίνει η άφιξη των Ελλήνων αθλητών από το Κάλι, μετά το Παγκόσμιο Κ20

 Runbeat Team   19:11 07-08-2022  

Σε 3 γκρουπ θα γίνει η άφιξη των Ελλήνων αθλητών από το Κάλι, μετά το  Παγκόσμιο Κ20


Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής ομάδας, που βρίσκονται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα σε 3 γκρουπ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο γκρουπ είναι προγραμματισμένο να φτάσει στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, την Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 11:40. Σε αυτό το πρώτο γκρουπ θα είναι: ο Δημήτρης Παυλίδης, η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά, η Βασιλική Καλλιμογιάννη, ο Ανδρέας Παπαστεργίου, η Μικαέλα Λυρή και ο Ανδρέας Μπαχός.

 

Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 00:55 (ξημερώματα Τρίτης), αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” το δεύτερο γκρουπ με τους: Νίκο Σταματονικολό και Αναστασία Ρέτσα.

Την ίδια ημέρα (Τρίτη 9/8) και στις 11:35, είναι προγραμματισμένο να φτάσει -στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου της Αθήνα “Ελ. Βενιζέλος”- το τρίτο γκρουπ αθλητών και αθλητριών μας. Ανάμεσά τους θα είναι: ο Γιάννης Κορακίδης, η Αρετή Φιλιππίδου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, ο Κώστας Μπουζάκης, ο Χρήστος Ρούμτσιος, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Μαρία Κάσσου, ο Νικόλας Πολυχρονίου, η Σωτηρία Ράπτη, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, η Αναστασία Αντωνοπούλου, η Βασιλική Μητσιούλη, ο Γρηγόρης Χάσος, η Χαβά Ντελίου, ο Θεοφάνης Μαυροδόντης και η Μαρία Ανδρεάδη.