Σε εξαιρετικό κλίμα οι συναντήσεις του Χ. Μελέτογλου στη Θεσσαλονίκη

 Runbeat Team   16:36 03-02-2022  

Σε εξαιρετικό κλίμα οι συναντήσεις του Χ. Μελέτογλου στη Θεσσαλονίκη


Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Χρήστος Μελέτογλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους προπονητές που έχουν ως έδρα τους την πόλη της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Μελέτογλου μαζί με τον επικεφαλής στο κέντρο υψηλού αθλητισμού Βορείου Ελλάδος, Βασίλη Συρόπουλο, συνάντησε τους προπονητές στο Καυτανζόγλειο στάδιο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για το σύστημα ράνκινγκ της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, το νέο σχεδιασμό και τους αγώνες της νέας χρονιάς.

 

Ο τεχνικός διευθυντής μαζί με τον Βασίλη Συρόπουλο και τον τεχνικό σύμβολο Ματθαίο Καϊσίδη επισκέφθηκαν ακόμη το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μέλη της διοίκησης προκειμένου να κουβεντιάσουν για θέματα,που αφορούν στην εγκατάσταση.

Οι τρεις τεχνικοί στη συνέχεια βρέθηκαν στο Στάδιο των Αμπελοκήπων όπου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Εμμανουήλ Ιωαννίδη, την Διευθύντρια του τμήματος Αθλητισμού Μάγδα Ρουσσέτη και την Προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού Αφροδίτη Χαρίση.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τονίστηκε για μία ακόμη φορά η άψογη συνεργασία των δύο φορέων στον τομέα της υλοποίησης του αγωνιστικού προγράμματος της ομοσπονδίας καθώς και των προπονήσεων των αθλητικών σωματείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης στηρίζει έμπρακτα τον κλασικό αθλητισμό της πόλης και δίνει ουσιαστικές λύσεις στα όποια προβλήματα προκύπτουν στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ είναι σύμμαχος και στις αθλητικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας που φιλοξενούνται στην εγκατάσταση.