Σε τρία γκρουπ η επιστροφή της Ελληνικής αποστολής από το Κάλι της Κολομβίας

 Runbeat Team   17:44 05-08-2022  

Σε τρία γκρουπ η επιστροφή της Ελληνικής αποστολής από το Κάλι της Κολομβίας


Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής ομάδας, που βρίσκονται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα σε 3 γκρουπ, όπως γνωστοποίησε ο ΣΕΓΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο γκρουπ είναι προγραμματισμένο να φτάσει στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, την Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 11:40. Σε αυτό το πρώτο γκρουπ θα είναι: ο Δημήτρης Παυλίδης, η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά, η Βασιλική Καλλιμογιάννη, ο Ανδρέας Παπαστεργίου, η Μικαέλα Λυρή και ο Ανδρέας Μπαχός.

 

Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 00:55 (ξημερώματα Τρίτης), αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το δεύτερο γκρουπ με τους: Νίκο Σταματονικολό και Αναστασία Ρέτσα.

Την ίδια ημέρα (Τρίτη 9/8) και στις 11:35, είναι προγραμματισμένο να φτάσει -στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου της Αθήνα «Ελ. Βενιζέλος»- το τρίτο γκρουπ αθλητών και αθλητριών μας. Ανάμεσά τους θα είναι: ο Γιάννης Κορακίδης, η Αρετή Φιλιππίδου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, ο Κώστας Μπουζάκης, ο Χρήστος Ρούμτσιος, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Μαρία Κάσσου, ο Νικόλας Πολυχρονίου, η Σωτηρία Ράπτη, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, η Αναστασία Αντωνοπούλου, η Βασιλική Μητσιούλη, ο Γρηγόρης Χάσος, η Χαβά Ντελίου, ο Θεοφάνης Μαυροδόντης και η Μαρία Ανδρεάδη.