Στην τελική ευθεία για το meeting του Λιεβάν ο J. Ingebrigtsen (Vid)

 Runbeat Team   15:50 15-02-2022  

Στην τελική ευθεία για το meeting του Λιεβάν ο J. Ingebrigtsen (Vid)


Έτοιμος να κυνηγήσει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 1.500 μέτρα κλειστού στίβου είναι ο Jacob Ingebrigtsen, ο οποίος ολοκληρώνει την προετοιμασία του στη Νορβηγία για το meeting του Λιεβάν στη Γαλλία.

Κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στην συγκεκριμένη απόσταση είναι ο Αιθίοπας Samuel Tefera με 3:31.04, ενώ ο Νορβηγός έχει ατομικό ρεκόρ 3:31.80 από το περσινό meeting του Λιεβάν.

 

Ο Ingebrigtsen θα αγωνιστεί στη διοργάνωση που θα γίνει την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου και με την φράση «Ενθουσιασμένος που θα δω εάν τρέχω γρήγορα ή αργά» έδειξε με χιουμοριστικό τρόπο ότι είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Στο ίδιο meeting θα λάβει μέρος και ο αδερφός του, Filip, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες η «Team Ingebrigtsen» προπονείται δίχως τις οδηγίες του πατέρα – προπονητή, Gjert, που αναγκάστηκε να σταματήσει να δουλεύει με τους γιους του για λόγους υγείας.

Το meeting της Γαλλικής πόλης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα λάβουν μέρος αρκετοί κορυφαίου αθλητές, μεταξύ των οποίων ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα στο Τόκιο, Marcell Jacobs και η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ κλειστού στίβου στα 1.500 μέτρα στις γυναίκες, Gudaf Tsegay.

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση του Jacob Ingebrigtsen: