Στις 11 Δεκεμβρίου διεξάγεται φέτος ο Γύρος Σητείας

 Runbeat Team   19:29 26-11-2022  

Στις 11 Δεκεμβρίου διεξάγεται φέτος ο Γύρος Σητείας


Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο «Γύρος της Σητείας» και οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης που περιλαμβάνει επίσης επίδειξη σφαιροβολίας και εκδηλώσεις Kid’s Athletics.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Δήμος Σητείας, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, η Ιερά Μητρόπολις Ιεραπύτνης και Σητείας, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας (Ο.Α.Σ.), ο Σητειακός Α.Ο, ο Γ.Σ. Βιτσέντζος Κορνάρος και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

 

Οι αγώνες δρόμου απόστασης 10.000 και 5.000 μέτρων θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Ηρώων της Σητείας και αφορούν ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς.

Θα διεξαχθεί επίσης αγώνας 2.000μ. για μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και αγώνας 1000μ. για μαθητές και μαθήτριες δημοτικού.

Στους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν ως την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου πατώντας ΕΔΩ.