Στις 15 Ιουνίου το 3ο «Olympic Day Run»-Άνοιξαν οι εγγραφές

 Runbeat Team   14:39 25-05-2024  

Στις 15 Ιουνίου το 3ο «Olympic Day Run»-Άνοιξαν οι εγγραφές


Το Σάββατο 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί φέτος το 3ο «Olympic Day Run», το οποίο διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα την προκήρυξη του αγώνα, ενώ έκαναν γνωστό ότι άνοιξαν και οι εγγραφές. Στην ενημέρωσή τους αναφέρουν:

 

«Το Σάββατο 15 Ιουνίου, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνδιοργάνωση με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας σας καλούν να συμμετέχετε στο 3o “Olympic Day Run”Ancient Olympia, τον μοναδικό Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου της χώρας, που πραγματοποιείται σε άλλες 205 χώρες κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας!!

Φέτος για 3η συναπτή χρονιά, με τη συμμετοχή σύσσωμης της Ολυμπιακής οικογένειας, απολαμβάνουμε μοναδικές διαδρομές 1.5Κ & 4Κ στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, την καρδιά του Ολυμπιακού Κινήματος!!

Αγώνας Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος 1.500m

Ώρα Εκκίνησης: 19:00

Αγώνας Δρόμου 4.000m

Ώρα Εκκίνησης: 19:30

*Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικά μετάλλια και το αναμνηστικό δίπλωμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας!»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους πατώντας ΕΔΩ.