Στις 20-21 Απριλίου 2024 το 4ο Moschopodi Trail

 Runbeat Team   17:20 15-11-2023  

Στις 20-21 Απριλίου 2024 το 4ο Moschopodi Trail


Στις 20-21 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Moschopodi Trail.

Παρακάτω η ανακοίνωση για το Moschopodi Trail 2024

"Το Moschopodi Trail διανύοντας την 4η διοργάνωση προετοιμάζεται για να σας υποδεχθεί στην καρδιά της άνοιξης, στις 20-21 Απριλίου 2024.

 

Tην άνοιξη το δάσος Μοσχοποδίου κατακλύζεται από χρώματα και αρώματα που μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη αλλάζοντας του έστω και λίγο την διάθεση του προς το καλύτερο. Αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς ως Οργανωτική Επιτροπή, στο διήμερο του Festival αγώνων βουνού στο δάσος μας, να σας σας προσφέρουμε μια πανδαισία αθλημάτων, χρωμάτων και συναισθημάτων .

Στις 20 και 21 Απριλίου το Μοσχοπόδι θα γεμίσει με παλμό , αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με τo αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν και αρκετές δράσεις όπως παιδικοί αγώνες, Kids Athletics, χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ,τοπικά έθιμα με χορό και μουσική και μια συναυλία ανεβάζοντας τον πήχη των φετινών των εκδηλώσεων του Moschopodi Trail 2024.

Η Expo της διοργάνωσης θα έχει πολλούς εκθέτες που θα μας παρουσιάζουν νέα προϊόντα τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν και να τα δοκιμάσουν.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τα αγωνίσματα του διήμερου Festival ,την ημερομηνία έναρξης εγγραφών, το πακέτο των παροχών για τους συμμετέχοντες, πληροφορίες για τους εθελοντές, την Expo και για την αναλυτική προκήρυξη και πρόγραμμα των αγώνων.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι www.moschopodiexperience.gr και του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας (ΣΧΟΠ Θήβας) www.sxopthivas.com"