Στις 28 Ιανουαρίου 2023 θα βραβεύσει τους καλύτερους Έλληνες δρομείς το TihioRace

 Runbeat Team   10:45 16-12-2022  

Στις 28 Ιανουαρίου 2023 θα βραβεύσει τους καλύτερους Έλληνες δρομείς το TihioRace


Η πρώτη εκδήλωση για την βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων δρομέων στέφθηκε από επιτυχία κι έτσι το TihioRace αποφάσισε να συνεχίσει και να καθιερώσει το θεσμό με την επωνυμία «Runners of the Year Awards».

Η δεύτερη διοργάνωση, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2023 και κατά τη διάρκειά της θα βραβευτούν οι καλύτεροι και οι καλύτερες δρομείς της Ελλάδας κατά την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

 

Το αμέσως επόμενο διάστημα οι διοργανωτές θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημαντική εκδήλωση για μικρά παιδιά

Εντωμεταξύ, η ομάδα του TihioRace Care διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 18/12 το "Be Kind To Any Kind", μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με σκοπό την εκπαίδευση των παιδιών στις αξίες του σεβασμού και της αγάπης προς όλα τα είδη.

Ο στόχος της δράσης "Be Kind To Any Kind" είναι, μέσα από διαδραστική ενημέρωση, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες και οπτικοακουστικό υλικό, να μάθουν τα παιδιά τις έννοιες της αγάπης, του σεβασμού, της περίθαλψης και της φροντίδας, όχι μόνο προς τα οικόσιτα αλλά και προς όλα τα είδη της άγριας ζωής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του TihioRace στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών "Σπύρος Λούης" (ΟΑΚΑ) την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 10:00. Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να λάβουν μέρος…