Στο Παρίσι η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για ενημέρωση ενόψει της Παραολυμπιάδας

 Runbeat Team   14:18 10-05-2023  

Στο Παρίσι η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για ενημέρωση ενόψει της Παραολυμπιάδας


Στο Παρίσι βρίσκεται αντιπροσωπεία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής προκειμένου να συναντήσει και να μιλήσει με τους επικεφαλείς της οργανωτικής επιτροπής των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Κάτι περισσότερο από ένας χρόνος έχει μείνει για την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού οπότε πρέπει να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου η ελληνική αποστολή να έχει την καλύτερη δυνατή διαμονή και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Της ελληνικής αντιπροσωπείας, ηγείται ο Πρόεδρος της ΕΠΕ, χρυσός Παραολυμπιονίκης, Γιώργος Καπελλάκης και μαζί του είναι και ο αρχηγός της ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας, Παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης. Μαζί τους στο Παρίσι ταξίδεψαν και ο διευθυντής της ΕΠΕ Αναστάσιος Κωστάρης και οι Μαργαρίτα Καραδημητροπούλου και Θανάσης Κίτσος.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΕ, θα πραγματοποιήσει κατ’ιδιαν συναντήσεις εργασίας με τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής των πιο καίριων λειτουργικών περιοχών: Διαπίστευσης, Φιλοξενίας και Διαμονής, Μεταφορών κ.α., ενώ έχουν δρομολογηθεί επισκέψεις σε σημαντικές αγωνιστικές εγκαταστάσεις όπως το Σταντ Ντε Φρανς (στίβος), η Λα Ντεφένς Αρένα (κολύμβηση), η Σάουθ Πάρις Αρένα 1 (μπότσια) καθώς και επίσκεψη στο Παραολυμπιακό Χωριό.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ΕΠΕ στο Παρίσι, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος για τις εθνικές Παραολυμπιακές επιτροπές από τους Γάλλους διοργανωτές των Παραολυμπιακών με σκοπό την πιο στενή συνεργασία των εμπλεκόμενων αλλά και το εγκλιματισμό των ΕΠΕ με την χωροθέτηση των εγκαταστάσεων κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην καλύτερη οργάνωση της Εθνικής Παραολυμπιακής Αποστολής στο Παρίσι το 2024.