Στο Τόκιο για να προσπαθήσει να αγωνιστεί η Πλατανιώτη

 Runbeat Team   7:05 01-08-2021  

Στο Τόκιο για να προσπαθήσει να αγωνιστεί η Πλατανιώτη


Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ταξιδεύει για το Τόκιο, προκειμένου να προσπαθήσει να αγωνιστεί. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν μερικές μέρες και δεν ταξίδεψε με την αποστολή για την Ιαπωνία.

Πλέον όμως έχει δύο αρνητικά PCR tests και ταξίδεψε κανονικά για το Τόκιο, με το μόνο που μένει να είναι το «πράσινο φως» από τους διοργανωτές. Η ΕΟΕ αναμένεται να κάνει τα πάντα ώστε να αγωνιστεί η Πλατανιώτη και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες ώρες.

 

Η ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει: «Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».

Οι αγώνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο αρχίζουν αύριο το μεσημέρι (2/8, 13:30 ώρα Ελλάδας). Η Πλατανιώτη πρόκειται να αγωνιστεί με την Εβελίνα Παπάζογλου στον προκριματικό του ντουέτου και θα το κάνει εάν της επιτραπεί να λάβει μέρος. Το ομαδικό πάντως θα αγωνιστεί κανονικά, ακόμα και εάν δεν επιτραπεί η συμμετοχή στην Πλατανιώτη.