Συγκλονιστική η Μαρία Μπελιμπασάκη, μιλά για την ίδια, αλλά και την Εθνική ομάδα

 Runbeat Team   22:00 17-06-2021  

Συγκλονιστική η Μαρία Μπελιμπασάκη, μιλά για την ίδια, αλλά και την Εθνική ομάδα


Συγκινεί η Μαρία Μπελιμπασάκη με την ανάρτησή της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί. Μέσα από το facebook και το instagram μιλά για την προσπάθειά της να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, για τον αγώνα που έκανε και δεν τα κατάφερε. Για τον αγώνα που συνεχίζει και δεν παρατάει. Κάνει ειδική μνεία και στην Εθνική ομάδα που θα δώσει τη μάχη της το προσεχές σαββατοκύριακο στη Ρουμανία όχι για το ranking, όπως τονίζει, αλλά για να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά, τα όσα γράφει η Μαρία Μπελιμπασάκη:

«Προσπάθεια:

Η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του προσπαθώ, χρησιμοποιώ - καταβάλω σωματικές πνευματικές ή ψυχικές δυνάμεις για την επιτυχία ενός σκοπού. Ατομική ή και ομαδική. Επιτυχημένη ή και αποτυχημένη.

Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Μια συνεχής, αδιάκοπη και επίπονη προσπάθεια να επανέλθω. Να συμμετέχω. Να νιώσω υγιής. Να νιώσω την χαρά του αγωνίζεσθαι. Να δείξω τη δουλειά μου έστω και διακεκομμένη ή ελλειπή. Με ό,τι προβλήματα καθημερινά είχα να αντιμετωπίσω. Με αχιλλείους, θλάσεις, οστικά οιδήματα... Θα μου πεις, μπορούσες να κάνεις αλλιώς; Μπορούσες να πεις τα παρατάω; Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Της δυναμικής μου. Δεν είναι σκέψεις της Μαρίας Μπελιμπασάκη που μπήκε κάποτε σε ένα τελικό να εξοφλήσει κόπους και θυσίες ετών. Το πάλεψα όμως μέχρι τέλους σπαταλώντας σωματικά και ψυχικά αποθέματα. Αλλά δεν τα κατάφερα για ακόμα μια φορά χάνοντας τους σημαντικότερους αγώνες της τετραετίας: Τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αγώνες ρεαλιστικά στα μέτρα μου. Αυτούς που ήθελα να δείξω τι πραγματικά έχω στα πόδια μου, στο μυαλό μου και την καρδιά μου. Για μένα, για τους ανθρώπους που με πιστεύουν, για εσάς όλους που με παρακολουθείτε. Όπως και να έχει, θέλω να πιστεύω και να συνεχίζω να προσπαθώ με την προοπτική να καταφέρω ό,τι καλύτερο.

Υγ: Στην Cluz Napoka της Ρουμανίας η Εθνική ομάδα αυτό το σαββατοκύριακο δίνει την μάχη της. Όχι για κάποιο ranking, όπως ειπώθηκε. Αλλά για να ανέβει στην κατηγορία της Super League. Να κάνει για ακόμα μια φορά το θαύμα.

Γιατί αυτή η ομάδα ξέρει από θαύματα!»

Δείτε την ανάρτησή της: