Συνάντηση του προέδρου της ΕΠΕ με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη

 Runbeat Team   17:35 16-12-2021  

Συνάντηση του προέδρου της ΕΠΕ με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη


Συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτηλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακης Επιτροπής Γεώργιος Καπελλάκης.

Η συζήτηση που διεξήχθη στο γραφείο του κύριου Πλακιωτάκη ήταν σε πολύ φιλικό επίπεδο λόγω και της πολύχρονης γνωριμίας τους και συζητήθηκαν όλα τα θέματα αναλυτικά που απασχολούν τον χώρο του Παραολυμπιακού αθλητισμού.

Ο κ. Πλακιωτάκης ενημερώθηκε διεξοδικά για την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών μας, τις ανάγκες που έχουν και την καθημερινότητά τους αλλά και για τις αγωνιστικές ανάγκες τους, τους στόχους που έχει η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για να αναπτύξει περαιτέρω τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό και την αποστολή που ετοιμάζεται ενόψει των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου τον Μάρτιο του 2022.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή να πετύχει τους στόχους της και θα είναι στο πλευρό της με στενή συνεργασία.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ Γεώργιος Καπελλάκης:

«Συναντήθηκα με τον Υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη έναν συντοπίτη μου και φίλο πολλών ετών. Τον ενημέρωσα για όλα τα θέματα που απασχολούν τον χώρο μας. Δεσμεύτηκε προσωπικά ότι θα στηρίξει την προσπάθειά μας για ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Κινήματος αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του στη Χώρα μας και στα άτομα με αναπηρία.

 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό για τη συνάντηση και για την στήριξη που θα μας παρέχει»