Θ. Παγουνάδης: Ο απολογισμός του 2021 και οι μεγάλοι στόχοι για τη νέα χρονιά

 Πάνος Κατσαρός   15:05 18-01-2022  

Θ. Παγουνάδης: Ο απολογισμός του 2021 και οι μεγάλοι στόχοι για τη νέα χρονιά


Ο Θανάσης Παγουνάδης, ένας από τους κορυφαίους δρομείς ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, ετοιμάζεται για τους μεγάλους στόχους του 2022 και μιλάει στο Runbeat για την χρονιά που προηγήθηκε.

 

Ο δρομέας που από το 2015 βρίσκεται συχνά στις πρώτες θέσεις των αγώνων μικρών και μεσαίων αποστάσεων ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα έκανε τον απολογισμό της «γεμάτης» χρονιάς για το 2021 και μας μίλησε για την προπόνησή του, δίνοντάς μας ένα συνοπτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμά του. Ο Θανάσης Παγουνάδης μίλησε επίσης για την πιθανότητα του να λάβει μέρος σε αγώνες υπεραποστάσεων, αλλά και για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί.

«Αυτή την περίοδο, βρίσκομαι σε στάδιο προετοιμασίας για την έναρξη της σεζόν την άνοιξη. Υπάρχει μια πιθανότητα να τρέξω στο πανελλήνιο ανώμαλου δρόμου για το σύλλογο και μετά αποκλειστικά με αγώνες ορεινού τρεξίματος» λέει στο Runbeat ο Θανάσης Παγουνάδης, ενώ αναφορικά με τους στόχους του για το 2022 τονίζει πως «Οι στόχοι μου για το 2022 είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, το πανευρωπαϊκό στην Ισπανία και το παγκόσμιο στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Στόχος μου επίσης είναι μία καλή εμφάνιση το καλοκαίρι τον Αύγουστο στο UTMB στην απόσταση 55k-3500m (OCC)».