Τι έκαναν σήμερα (2/8) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   21:38 02-08-2021  

Τι έκαναν σήμερα (2/8) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Διπλός Ελληνικός θρίαμβος σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Μίλτο Τεντόγλου να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και τον Λευτέρη Πετρούνια να κατακτά το χάλκινο στους κρίκους. Η Δεύτερα 2 Αυγούστου ήταν η πιο επιτυχημένη μέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέχρι στιγμής για την Ελλάδα, που πλέον μετράει 3 μετάλλια.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έκαναν σήμερα οι Έλληνες αθλητές:

- Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,41 μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος.

- Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 15.200 στους κρίκους, έχοντας δεύτερη σερί διάκριση μετά το χρυσό στο Ρίο.

 

-  Ακόμα μία εύκολη νίκη για την Εθνική ανδρών στο πόλο, καθώς επικράτησε με 14-5 των ΗΠΑ και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο.

- Εκτός τελικού στη σφυροβολία έμειναν οι Χρήστος Φραντζεσκάκης και Μιχάλης Αναστασάκης, με καλύτερες βολές 72,19μ. και 73,52μ. αντίστοιχα.

- Εκτός τελικού στα 200 μέτρα γυναικών έμεινε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που τερμάτισε στην 23η θέση της τελικής κατάταξης των ημιτελικών.

- Την δέκατη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα στην καλλιτεχνική κολύμβηση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευαγγελία Παπάζογλου.

- Τα δίδυμα Τσουλφά-Σπανάκη και Μαντή Καγιαλή δεν αγωνίστηκαν, καθώς οι ιστιοδρομίες αναβλήθηκαν λόγω καιρού.